Sertipikat

produk

tim

ngahargaan

Palayanan

Juchun Karbon

Kakuatan Fleksitas Tinggi, Konduktivitas Listrik Saé, Resisté Manten Terma Alus sareng Konsumsi Lemah

In the spirit of honesty and win-win cooperation, the company invites...

Nangong Juchun Carbon Co, Ltd aya di Jalan Fenjin, zona industri kulon tina Nangong, propinsi Hebei, caket Qingin sareng Xingheng, ngan 70 KM ti stasion karéta api laju Xingtai Wétan. Perusahaan diadegkeun dina taun 2003, pabrik nyertakeun luas langkung ti 130,000 méter pasagi. Staffna ngagaduhan 200 urang anu kalebet langkung ti 20 staf professional sareng téknis, tina total investasi 350 juta RMB. Perusahaan parantos ngagaduhan sistem manajemen kualitas ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 sistem manajemén lingkungan, GB / T 28001-2011 / OHSAS 18001: 2007 sertifikasi sistem manajemén kaséhatan sareng kaamanan sertifikasi. Hal ieu ogé dikenal salaku "perusahaan téknologi tinggi" ku pamaréntah.

Aplikasi utama

Cara utama pikeun ngagunakeun kawat Tecnofil dijelaskeun di handap

Sertipikat

produk

tim

ngahargaan

Palayanan