certifikatë

produktet

ekip

nder

shërbim

Karboni Juchun

Forca e lartë fleksibël, përçueshmëri e mirë elektrike, rezistencë e mirë termike e goditjes dhe konsum i ulët

In the spirit of honesty and win-win cooperation, the company invites...

Karboni Nangong Juchun Co, Ltd, është e vendosur në Fenjin Road, në zonën industriale perëndimore të Nangong, provincën Hebei, afër autostradës Qingyin dhe Xingheng, vetëm 70 KM nga stacioni hekurudhor me shpejtësi të lartë Xingtai East. Kompania është themeluar në vitin 2003, fabrika mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 130,000 metra katrorë. Stafi ka 200 persona, të cilët përfshirë më shumë se 20 staf profesional dhe teknik, investimi i përgjithshëm prej 350 milion RMB. Kompania ka marrë sistemin e menaxhimit të cilësisë ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 sistemin e menaxhimit të mjedisit, GB / T 28001-2011 / OHSAS 18001: 2007 çertifikimin e sistemit të menaxhimit të shëndetit dhe sigurisë në profesion. Ajo njihet gjithashtu si një "ndërmarrje e teknologjisë së lartë" nga qeveria.

Aplikimet kryesore

Metodat kryesore të përdorimit të telit Tecnofil janë dhënë më poshtë

certifikatë

produktet

ekip

nder

shërbim