Сертификат

производи

тим

чест

Сервис

Јучун јаглерод

Висока флексибилна јачина, добра електрична спроводливост, добра отпорност на термички шок и мала потрошувачка

In the spirit of honesty and win-win cooperation, the company invites...

Nangong Juchun Carbon копродукции, Ltd е лоцирана во Fenjin Road, западната индустриска зона на Нангонг, провинцијата Хебеј, во близина на автопатот Кингјан и Ксинхенг, само 70 км од брзата железничка станица Ксингаи Исток. Компанијата е основана во 2003 година, фабриката зафаќа површина од повеќе од 130.000 квадратни метри. Персоналот има 200 луѓе, вклучувајќи повеќе од 20 стручни и технички персонал, вкупната инвестиција од 350 милиони јени. Компанијата има добиено ISO 9001: 2015 систем за управување со квалитет, ISO 14001: 2015 систем за управување со животната средина, GB / T 28001-2011 / OHSAS 18001: 2007 сертификација на системот за управување со здравје и безбедност при работа. Исто така, владата е призната како „високо-технологија“.

Главни апликации

Главните методи за употреба на Tecnofil жицата се дадени подолу

Сертификат

производи

тим

чест

Сервис