Sertifikat

produk

tim

opah

Layanan

Juchun Carbon

Kekuwatan Fleksional sing Dhuwur, Konduktivitas Elektronik sing Apik, Resist Gegangan Terma Apik lan Konsumsi Sedheng

In the spirit of honesty and win-win cooperation, the company invites...

Nangong Juchun Carbon Co, Ltd dumunung ing Fenjin Road, zona industri kulon saka Nangong, provinsi Hebei, cedhak Qingyin lan Xingheng ekspres, mung 70 KM saka stasiun sepur kanthi rute Xingtai Timur. Perusahaan iki didegaké ing taun 2003, pabrik nduwèni wilayah luwih saka 130,000 meter persegi. Staff kasebut duwe 200 wong sing kalebu luwih saka 20 staf profesional lan teknis, total investasi 350 yuta RMB. Perusahaan wis entuk sistem manajemen kualitas ISO 9001: 2015, sistem manajemen lingkungan ISO 14001: 2015, GB / T 28001-2011 / OHSAS 18001: 2007 sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keamanan pekerjaan. Iki uga diakoni minangka "perusahaan teknologi tinggi" dening pemerintah.

Aplikasi utama

Cara utama nggunakake kabel Tecnofil diwenehake ing ngisor iki

Sertifikat

produk

tim

opah

Layanan